آشپزی

وبلاگی برای خانمای کدبانو برای پختن یک غذای خوشمزه

آشپزی

وبلاگی برای خانمای کدبانو برای پختن یک غذای خوشمزه

ستنی ایتالیایی

واد لازم‌:

▪ پودر ژلاتین‌: یک‌ قاشق‌ چایخوری‌

▪ شیر: یک‌ دوم‌ پیمانه‌

▪ کره‌ بدون‌ نمک‌: ۶۰ گرم‌

▪ وانیل‌ شکری‌: ۲ قاشق‌ چایخوری‌

▪ آب‌: یک‌ قاشق‌ غذاخوری‌

▪ سفیده‌ تخم‌مرغ‌: ۳ عدد

▪ پودر شکر: یک‌ دوم‌ پیمانه‌

▪ آب‌ لیمو: یک‌ قاشق‌ چایخوری‌

▪ شربت‌ قند: یک‌ قاشق‌ غذاخوری‌

▪ بیسکویت‌: ۱۲۰ گرم‌

● طرز تهیه‌:

ابتدا آب‌ را داخل‌ یک‌ کاسه‌ کوچک‌ بریزید و پودر ژلاتین‌ را روی‌ آن‌ بپاشید و اجازه‌ دهید تا ۲ الی‌ ۳دقیقه‌ بماند تا نرم‌ شود، پس‌ از آن‌ شیر، کره‌ و وانیل‌ را در قابلمه‌ای‌ مخلوط کرده‌ و روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید، سپس‌ این‌ مواد را آرام‌ به‌ هم‌ زنید تا شیر گرم‌ و کره‌ در آن‌ آب‌ شود. آنگاه‌ قابلمه‌ را از روی‌ حرارت‌برداشته‌ و ژلاتین‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ کنید تا کاملا حل‌ شود، پس‌ از آن‌ بگذارید این‌ مایه‌ خنک‌ شود و چندبارهم‌ بزنید تا سفت‌ نشود.

پس‌ از این‌ مراحل‌ سفیده‌ها را در کاسه‌ بزرگی‌ با همزن‌ دستی‌ یا برقی‌ آن‌ قدر به‌ هم‌ بزنید تا کاملا سفت‌شود. سپس‌ پودر شکر را به‌ تدریج‌ به‌ سفیده‌ها اضافه‌ کنید و به‌ هم‌ بزنید تا زمانی‌ که‌ رنگ‌ مایع‌تان‌ کاملا غلیظشود، در این‌ حین‌ آب‌لیمو را نیز به‌ آن‌ اضافه‌ کنید و به‌ مدت‌ ۳۰ ثانیه‌ دیگر به‌ هم‌ بزنید. پس‌ از آن‌، مخلوط شیر را که‌ خنک‌ شده‌ به‌ تدریج‌ به‌ مواد اضافه‌ کنید و آرام‌ مخلوط کنید.

در این‌ مرحله‌ مواد آماده‌ شده‌ را درون‌ دستگاه‌ بستنی‌ساز بریزید و در صورتی‌ که‌ این‌ دستگاه‌ را در اختیارنداشته‌ باشید مواد را در ظرف‌ پلاستیکی‌ گودی‌ بریزید و آن‌ را در فریزر با درجه‌ بالا قرار دهید.

بعد از دو ساعت‌ مواد به‌ تدریج‌ سفت‌ می‌شود، در این‌ هنگام‌ آن‌ را از فریزر خارج‌ نمائید و با همزن‌ آن‌ قدربزنید تا نرم‌ و یکدست‌ شود. و پس‌ از آن‌ بیسکویت‌ خرد شده‌ را به‌ مواد اضافه‌ کنید.سپس‌ در ظرف‌ را محکم‌ ببندید و دوباره‌ آن‌ را داخل‌ فریزر با درجه‌ کم‌ بگذارید.
برای‌ تزئین‌ می‌توانید از گیلاس‌ وویفر استفاده‌ نمایید.

دسر توت فرنگی

مواد لازم:

توت فرنگی=1 پیمانه
بستنی=1 پیمانه
پودر ژله توت فرنگی=1 قاشق غذاخوری
پودر قند=1 قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته=1 قاشق سوپخوری
خلال پسته=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
توت فرنگی را پس از تمیز کردن و شستن،چرخ کرده آب آن را گرفته و گرم کنید. پودر قند و پودر ژله را در آن بریزید و خوب هم زده تا کاملا حل شود. بستنی را از یخچال بیرون گذاشته تا کمی نرم شود. سپس مایه توت فرنگی را با بستنی مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس در جام های مورد نظر ریخته و در فریزر بگذارید تا ببندد. در پایان با توپی خامه و قاچ هایی از میوه جات مانند پرتقال،سیب،گیلاس و توت فرنگی و همچنین پسته تزئین کنید.

کیک فلیپینی

مواد لازم:
تخم مرغ=4 عدد
شکر=1 لیوان
وانیل=1 قاشق مرباخوری
پنیر خامه ای=3 قاشق  غذاخوری سرپر
روغن=4/1 لیوان
شیر=2/1 لیوان
آرد=1 لیوان
بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم:
کره=50 گرم
شیرعسل نستله=1 لیوان
پنیر کرافت قوطی رنده شده=1 قوطی

طرز تهیه:
1. تخم مرغ هه را با همزن برقی خوب بزنید سپس وانیل را به آن اضافه کرده هم بزنید.
2. شکر را به تخم مرغ اضافه کرده به مدت 3 دقیقه با همزن بزنید.
3. روغن+پنیر خامه ای را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
4. شیر را بتدریج به مواد اضافه کرده هم بزنید سپس آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده مواد را با قاشق هم بزنید.
5. قالب کیک را چرب کرده کمی آرد بپاشید سپس مواد را درون قالب بریزید.
6. قالب کیک را به مدت 45 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا کیک با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزد.
7. پس از اطمینان از پخت کیک آن را از فر خارج کرده پس از کمی خنک شدن در ظرفی برگردانده روی آن کرم ریخته سپس روی کرم پنیر کرافت قوطی رنده شده بپاشید.
طرز تهیه کرم روی کیک:
کره را در ماهیتابه روی حرارت ملایم ذوب کرده سپس شیرعسل نستله را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

سوشی با گوشت ( ژاپنی )

سوشی یک غذای ژاپنی است که در آن از جلبک دریایی استفاده می شود
ولی می توان به  جای جلبک از برگ مو استفاده کرد.
مواد لازم :
آب =   3  اِستکان
سرکه =  3/1 اِستکان
شکر = 3/1 اِستکان
نمک =  3 قاشق چایخوری
جلبک دریایی یا برگ مو  =  4 تکه 20×20 و  ۴تکه20×4
مواد لازم  داخل رُل  :
اسفناج =  4 پر
ران گوساله =  100 گرم
شکر = 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ  = 2 عدد
ترشی زنجبیل رنده شده = 60 گرم
نمک  = 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
سرکه و شکرو نمک را با همزن خوب به هم می زنیم تا تبدیل به سس شودکه همراه
 غذاخورده می شود . برنج را همراه نمک و آب بصورت صافی درست می کنیم پس از
دم کشیدن می گذاریم تا مقداری خنک شود.گوشت گوساله را پخته و به صورت 
نوارهایی باریک برش می زنیم.
تخم مرغها را پخته و پوست می کنیم.اسفناج ها را در مقداری آب و نمک می پزیم. یک
 تکه حصیر بامبو را باز می کنیم.(استفاده از حصیر برای بهتر لوله شدن جلبک دریایی
 است).نوار باریک 4×20 سانتیمتری را در وسط جلبک دریایی20×20 از بالا به پایین باز
می کنیم. این کار برای محکم تر شدن کمر جلبک است که در هنگام لوله کردن از وسط 
ترک نخورد . یک لایه برنج روی جلبک یا برگ مو ریخته بطوریکه بالا و پایین آن حداقل 4 
سانتیمتر خالی باشد.برنج باید یکدست و به قطر یک سانتیمتر پهن شود اکنون با 
انگشت از راست به چپ یک سانتیمتر از برنج را با دست خالی می کنیم این خط در 
جهت عکس نوار جبلک است  سپس یک لایه گوشت و یک لایه اسفناج و یا لایه نازک
 کدو را در محل خالی قرار می دهیم وبه آرامی از طرف نوار جلبک دریایی4 سانتیمتری
جلبک را لوله می کنیم. پس از لوله کردن،جلبک را 4 سانتیمتر با چاقوی تیز برش می
زنیم.

استیک با سس ذرت

● مواد لازم برای برای ۴ نفر: ( زمان پخت: ۱۵دقیقه )
▪ ۲ فنجان ذرت تازه،
▪ یک دوم فنجان فلفل قرمز خرد شده،
▪ یک چهارم فنجان پیازچه،
▪ ۱ ق.س گشنیز،
▪ یک چهارم فنجان آب لیمو،
▪ کمی شکر،
▪ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم،
▪ ۴ قطعه استیک راسته،
▪ ۱ق.چ نمک،
▪ فلفل سیاه، یک دوم ق.چ
▪ پودر فلفل قرمز خشک شده.
● طرز تهیه:
ذرتها را از وسط به دو نیم کرده درون آبجوش ریخته و بپزید. سپس از آب جوش درآورید و فلفل قرمز، پیازچه، گشنیز، آب لیمو و شکر را با آن مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه به آن بزنید.
گریل را هم از قبل روشن کرده. نمک و فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز را مخلوط و به استیک ها بزنید و هر طرف را حدود ۵ دقیقه در فر بپزید. سپس با سس فلفلی ذرت سرو نمایید.

شنیسل گوشت

مواد لازم:
▪ فیله راسته یا ران گوساله ۵۰۰ گرم
▪ آرد ساده یک چهارم فنجان
▪ تخم مرغ زده شده یک عدد
▪ شیر یک چهارم فنجان
▪ پودر نان خشک یک دوم فنجان
▪ روغن زیتون یا مایع ۲ قاشق غذاخوری
▪ کره ی پاستوریزه ۳۰ گرم
● طرز تهیه:
ابتدا چربی گوشت را گرفته، سپس با گوشت کوب آهسته بدون این که گوشت را له یا سوراخ کنیم، می کوبیم تا نازک شود. پس از آن گوشت را ابتدا در آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و شیر فرو می بریم. در انتها گوشت را در پودر نان خشک می غلطانیم. و با دست فشار می دهیم تا خوب به پودر نان آغشته شوند. بهتر است قبل از سرخ کردن، یک ساعت در یخچال بگذاریم.بعد روغن و کره را در ماهی تابه گرم می کنیم و شنیسل را روی حرارت متوسط سرخ می کنیم.

روست بیف مکزیکی

● مواد لازم:
▪ گوشت گوساله (بدون چربی) ۷۰۰ گرم
▪ پیاز متوسط ۲ عدد
▪ ماست سفت ترش ۱ پیمانه
▪ سیر ۴ حبه
▪ روغن به مقدار لازم
▪ کاهو متوسط ۱ عدد
▪ خیار شور مکعبی خرد شده : ۲عدد بزرگ
▪ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
● طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خلال و تفت میدهیم.گوشتها را کمی پهن تر از پیاز ها به صورت خلالی خرد میکنیم و در پیاز داغ میریزیم.سپس به آن نمک و فلفل اضافه و میگذاریم با حرارت ملایم بدون آب به مدت ۳۰ دقیقه کاملا بپزد و سرخ شود.در ظرفی دیگر سیرها را له کرده و ماست سفت را همراه با کمی نمک به آن اضافه میکنیم و در ظرف دیگری کاهو ها را به صورت باریک برش میدهیم و گوجه فرنگی ها و خیار شور را مکعبی ریز کرده همه را با هم مخلوط میکنیم.وقتی گوشت پخت نانها را میبریم و آز ماست آماده شده روی آن میمالیم و از مواد گوشت سرخ شده روی آن میگذاریم و بعد از مخلوط کاهو گوجه فرنگی و خیار شور روی آن میریزیم و کمی جعفری روی مواد می پاشیم و نان را میبندیم.

خوراک گوشت و سیب زمینی

● مواد لازم:
▪ گوشت چرخ کرده= نیم کیلو
▪ سیب زمینی آبپز شده= ۱.۵ کیلو
▪ تخم مرغ خام= ۱ عدد
▪ فلفل دلمه ای ریز شده= ۱ عدد
▪ سیررنده شده= ۱ حبه
▪ پیاز= ۲ عددبزرگ
▪ هویج خام رنده شده= ۳ عدد
▪ پنیر پیتزا رنده شده= ۱.۵ بسته
▪ نمک و فلفل= به میزان دلخواه
▪ زردچوبه جهت گوشت= ۲ قاشق مرباخوری
▪ ادویه کاری جهت گوشت ۱= قاشق مربا خوری
▪ گوجه فرنگی سفت ریز شده ۱= عدد جهت تزیین
▪ فلفل دلمه ای ریز شده= ۱ عدد جهت تزیین
▪ نمک /زرد چوبه/ادویه کاری مقداری جهت مخلوط نمودن با سیب زمینی آبپز شده
▪ روغن مایع به میزان لازم جهت سرخ کردن گوشت و چرب نمودن ظرف پیرکس
● طرز تهیه:
روغن را داخل ماهیتابه ریخته و پیاز را اضافه نموده و سرخ می نماییم سپس گوشت چرخ کرده را همراه با سیر رنده شده/ هویج ردنده شده و فلفل دلمه ای ریز شده تفت داده و سپس نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل را نیز اضافه کرده و پس از مخلوط و سرخ کردن کنار می گذاریم.
در ظرفی سیب زمینی آبپز شده را با رنده درشت رنده کرده و سپس ۱ عدد تخم مرغ خام و کمی نمک و زردچوبه و ادویه اضافه نموده و خوب مخلوط میکینم سپس ظرف پیرکس را چرپ نموده و مخلوط سیب زمینی را داخل آن ریخته و آنرا کاملا درته ظرف پهن کرده تا بصورت یکنواخت ظرف پر شود . سپس با مخلوط گوشت چرخ کرده روی سیب زمینی را کاملا بپوشانید و پنیر رنده شده پیتزا را روی آن بریزید و با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی خرد شده روی آنرا بپوشانید و یا بدلخواه تزیین نماییدسپس ظرف را بمدت ۴۰ دقیقه درپنجره وسط فربا درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد که حدود ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است گذاشته تا پخته شده و ته سیب زمینی طلایی گردد سپس ظرف را از فر خارج کرده و بمدت ۵ دقیقه کنار گذاشته سپس باهمان ظرف آنرا سرو نمایید.

ژیگو

مواد لازم :
گوشت مغز ران گوساله 1 کیلو
سیر پوست کنده 1 بوته
سبزی (جعفری، کرفس، ترخون، نعنا) 100 گرم روی هم
روغن برای سرخ کردن 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
کره 50 گرم
آب یک و نیم پیمانه
سرنگ بزرگ 1 عدد
نخ پرک 50 سانت

طرز تهیه:
ابتدا گوشت را پاک کنید، بشویید و خشک کنید. سپس با نخ پرک آن را محکم ببندید تا گوشت شکل کشیده ای در جهت بافت خود بگیرد.
سپس با نوک کارد چند جای گوشت را سوراخ هایی به اندازه یک بند انگشت ایجاد کنید و در هر سوراخ یک پر سیر بگذارید.
پس از آن به کمک سرنگی که از کره آب شده پر کرده اید در چند جای ژیگو، کره تزریق کنید تا گوشت بعد از پخت، نرمی و لطافت دلخواه را داشته باشد.
در ادامه، گوشت را با فلفل سیاه کمی آن مزه دار کنید و در روغن سرخ نمایید. بعد سبزی، نمک و آب را اضافه کنید. باید توجه داشته باشید آب را در 3 مرحله به ژیگو اضافه کنید تا گوشت با آن هم سرخ شود و هم بپزد؛ در این حالت برای پختن گوشت نباید بیش از یک بند انگشت آب کف قابلمه باشد. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید ژیگو برای دو ساعت بپزد.
توجه داشته باشید که ژیگو در پایان پخت، فقط باید به اندازه یک سس غلیظ آب داشته باشد.
در پایان پخت، وقتی که می خواهید ژیگو را برش بزنید، ابتدا نخ آن را باز کنید و بعد به صورت ورقه های نازک برش بزنید. برش های گوشت را در دیس بکشید و با انواع سبزیجات پخته یا دورچین های دیگر تزیین کنید. سس باقیمانده در قابلمه را نیز روی آن بدهید و سپس سرو کنید.

رول استیک

مواد لازم:
گوشت فیله گوساله 350 گرم
کدو 1 عدد باریک و خلال شده
هویج 1 عدد باریک و خلال شده
پنیر موتزارلا 50 گرم
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
سیر 1 حبه
خلال دندان 2 عدد
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:
گوشت را میان دو کیسه نایلون قرار دهید و با استیک کوب آن را بکوبید تا قطر آن حدود نیم سانتیمتر شود.
سپس روی سطح گوشت را اول به فلفل سیاه و بعد به نمک، روغن مایع و سیر له شده آغشته کنید.
خلال های باریک و بلند هویج و کدو را روی گوشت قرار دهید و پنیر رنده شده را روی آن بریزید.
گوشت را رول کنید و با خلال دندان آن را محکم کنید.
رول ها را در روغن داغ سرخ کنید و سپس همراه با سس دلخواه، آن را سرو کنید.