مواد لازم گوشت 1/5 کیلو
پیاز یک عدد خلال شده
زنجبیل یک تکه کوچک
سیر 2 حبه
دارچین یک عدد چوب
برگ لیمو یک عدد
استارانیس یک عدد
زعفران 1/2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز 1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
انار یک عدد
قیسی 1/2 پیمانه
خرما 1/2 پیمانه
به 1/2 پیمانه
گیشنیز یک عدد
آب سرد 2 پیمانه
چیلی ۱ عدد
طرز تهیه
داخل
ماهی تا به کمی روغن ریخته ، پیاز را تفت دهید همراه با سیر و زنجبیل ،
ادویه جات پودر شده را اضافه کنید. گوشت را به ماهی تا به اضافه کرده
همراه با میوه جات ، نمک ، فلفل زده و همراه با آب سرد، بگذارید جا بیا
فتد ، سپس در ظرف کشیده و سرو کنید.