مواد لازم
نخود فرنگی 1 کیلو گرم
گوشت گوساله 600 گرم
سیر 3 حبه
رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه 2/1 قاشق چایخوری
ادویه خورشتی 2/1 قاشق چایخوری
نمک 5/1 قاشق غذاخوری
چوب دارچین 2 عدد (یا پودر دارچین 1 قاشق چایخوری)
هویج خرد شده 600 گرم
کره 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
5/1 قاشق از کره را در قابلمه ای ریخته و گوشت را
با کره تفت دهید . سیر را نیز افزوده و فلفل سیاه و ادویه را نیز افزوده و
کمی تفت دهید تا گوشت به مدت 2 ساعت بجوشد و بپزد . در این بین 5/1 قاشق
دیگر کره را در تابه ای ریخته و هویج را به مدت 3 دقیقه با آن تفت دهید در
این مرحله رب گوجه و دارچین را بیفزائید و کمی تفت دهید سپس نخود سبز را
افزوده و حرارت را خاموش کنید و این مواد را داخل گوشت پخته شده بریزید و
اجازه دهید 20 دقیقه بجوشد تا جابیفتد شما این غذا را با برنج می توانید
سرو کنید . این مواد برای 6 نفر در نظر گرفته شده است .