مواد لازم
▪ یک چهارم فنجان روغن زیتون
▪ ۴۵۰ گرم گوشت خردشده
▪ شش حبه سیر
▪ شش فنجان آب گوشت
▪ دو قاشق غذاخوری رب گوجه
▪ یک قاشق غذاخوری شکر
▪ یک قاشق غذاخوری آویشن
▪ دو عدد برگ بو
▪ دو قاشق غذاخوری کره
▪ هفت فنجان سیب زمینی خرد شده
▪ یک عدد پیاز
▪ دو فنجان هویج خرد شده
▪ نمک و فلفل
▪ دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
● طرز تهیه
روغن
زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس گوشت خرد
شده را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه آن را تفت دهید. سیر را که از
قبل خرد کرده اید به مواد درون قابلمه اضافه کرده و یک دقیقه اجازه دهید
مواد با هم تفت داده شود. سپس آب مرغ و ادویه را اضافه کرده و پس از به
جوش آمدن در ظرف را بگذارید و صبر کنید تا با حرارت ملایم با هم بپزد.
در
ظرف مناسب دیگری کره را اضافه کرده و سیب زمینی خرد شده را با پیاز و هویج
خرد شده برای ۲۰ دقیقه حرارت دهید تا کاملاً طلایی رنگ شود.
سبزیجات را
به گوشت اضافه کرده و بدون این که در ظرف را بگذارید، صبر کنید تا برای ۴۰
دقیقه با هم بپزد. سپس جعفری را اضافه کرده و خوراک را میل کنید.