X
تبلیغات
رایتل
وبلاگی برای خانمای کدبانو برای پختن یک غذای خوشمزه
شنبه 29 فروردین‌ماه سال 1388
ژیگو

مواد لازم :
گوشت مغز ران گوساله 1 کیلو
سیر پوست کنده 1 بوته
سبزی (جعفری، کرفس، ترخون، نعنا) 100 گرم روی هم
روغن برای سرخ کردن 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
کره 50 گرم
آب یک و نیم پیمانه
سرنگ بزرگ 1 عدد
نخ پرک 50 سانت

طرز تهیه:
ابتدا گوشت را پاک کنید، بشویید و خشک کنید. سپس با نخ پرک آن را محکم ببندید تا گوشت شکل کشیده ای در جهت بافت خود بگیرد.
سپس با نوک کارد چند جای گوشت را سوراخ هایی به اندازه یک بند انگشت ایجاد کنید و در هر سوراخ یک پر سیر بگذارید.
پس از آن به کمک سرنگی که از کره آب شده پر کرده اید در چند جای ژیگو، کره تزریق کنید تا گوشت بعد از پخت، نرمی و لطافت دلخواه را داشته باشد.
در ادامه، گوشت را با فلفل سیاه کمی آن مزه دار کنید و در روغن سرخ نمایید. بعد سبزی، نمک و آب را اضافه کنید. باید توجه داشته باشید آب را در 3 مرحله به ژیگو اضافه کنید تا گوشت با آن هم سرخ شود و هم بپزد؛ در این حالت برای پختن گوشت نباید بیش از یک بند انگشت آب کف قابلمه باشد. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید ژیگو برای دو ساعت بپزد.
توجه داشته باشید که ژیگو در پایان پخت، فقط باید به اندازه یک سس غلیظ آب داشته باشد.
در پایان پخت، وقتی که می خواهید ژیگو را برش بزنید، ابتدا نخ آن را باز کنید و بعد به صورت ورقه های نازک برش بزنید. برش های گوشت را در دیس بکشید و با انواع سبزیجات پخته یا دورچین های دیگر تزیین کنید. سس باقیمانده در قابلمه را نیز روی آن بدهید و سپس سرو کنید.

mi118.com