آشپزی

وبلاگی برای خانمای کدبانو برای پختن یک غذای خوشمزه

آشپزی

وبلاگی برای خانمای کدبانو برای پختن یک غذای خوشمزه

طرز تهیه کوکوی سبزی*های زمستانی ایتالیا

در فصول سرد سال در کشور ایتالیا کوکویی پخته می*شود که در واقع مخلوطی از سبزیجات مختلف فصل شامل تره*فرنگی، اسفناج و فلفل دلمه*ای قرمز و تخم*مرغ است.برای پخت این کوکو، زمان زیادی لازم نیست، پس آن را برای شام امشب بپزید و لذت ببرید.


مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:
2 قاشق سوپ*خوری روغن زیتون
یک عدد فلفل دلمه*ای قرمز بزرگ (نگینی خرد شود)
یک قاشق چای*خوری زیره سبز
3 عدد تره*فرنگی حدود 450 گرم (خلالی خرد شود)
150 گرم برگ اسفناج
5 عدد تخم*مرغ بزرگ
یک قاشق سوپ*خوری ریحان تازه خرد شده
یک قاشق سوپ*خوری جعفری تازه خرد شده
نمک و فلفل به میزان کافی
دو سوم پیمانه پنیر پارمسان (برای سرو درصورت دلخواه)



طرز تهیه:
1- تابه متوسطی آماده کرده و روغن زیتون را در آن بریزید. سپس تابه را روی شعله اجاق* گاز قرار دهید و فلفل*دلمه*ای را در روغن ریخته و روی دمای متوسط اجاق*گاز تفت دهید.برای این منظور 6 تا 8 دقیقه زمان نیاز است. در طول این مدت، مرتب فلفل*های خردشده را هم بزنید. نصف قاشق چای*خوری از زیره را نیز در مواد بریزید و 1 تا 2 دقیقه حرارت دهید.



2- حالا تره فرنگی خردشده را به مخلوط فلفل و زیره اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و 4 تا 5 دقیقه صبر کنید تا تره فرنگی نرم شده و بپزد. سپس کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید تا مواد مزه*دار شوند.


3- برگ*های اسفناج را شسته و همراه آب آن به مواد اضافه کنید و در ظرف را بگذارید. مدت 5 دقیقه دیگر حرارت دهید تا اسفناج در همان آب حاصل از شستن بپزد.نکته: در صورتی که برگ*های اسفناج درشت است، آنها را خرد کنید.


4- تخم*مرغ*ها را در کاسه دیگری شکسته و با نمک، فلفل، ریحان، جعفری و باقیمانده زیره مزه*دار کنید.سپس آن را روی سبزیجات پخته داخل تابه ریخته و شعله اجاق*گاز را زیادتر کنید تا تخم*مرغ به اصطلاح، خودش را بگیرد و تغییررنگ پیدا کند؛ البته برای این منظور باید در تابه را بگذارید.


5- پس از اینکه سطح زیرین کوکو سرخ شد، شعله بالای فر را روشن کرده و تابه را داخل فر قرار دهید تا روی آن نیز سرخ شود، ولی مراقب باشید قهوه*ای*رنگ نشود. در پایان، پنیر پارمسان را روی سطح کوکو رنده کرده و سرو کنید.


نکته:
اگرچه مرحله پایانی پخت این کوکو در ایتالیا داخل فر است، ولی اگر اجاق*گاز شما فر ندارد، می*توانید پس از سرخ*شدن قسمت زیرین کوکو، آن را به چند قسمت بریده و پس از برگرداندن تکه*ها، سطح روی کوکو را نیز سرخ کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد