X
تبلیغات
رایتل
وبلاگی برای خانمای کدبانو برای پختن یک غذای خوشمزه
دوشنبه 21 اردیبهشت‌ماه سال 1388
طرز تهیه قطاب عسلی

مواد لازم جهت خمیر شیرینی:زرده تخم مرغ 3عدد
ماست 150 گرم
آرد سفید الک شده 250 گرم
روغن 150 گرم
بیکینگ*پودر 5/1 قاشق مرباخوی سرصاف
مواد لازم جهت مغز قطاب:
مغز گردوی پودر شده 150 گرم
پودر شکر 150 گرم
عسل 2 قاشق غذاخوری
گلاب نیم استکان
هل آسیاب شده 1قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1قاشق غذاخوری
پودر میخک 1قاشق چای*خوری
عسل 500 گرم جهت غلطاندن قطاب*ها
طرز تهیه:
- ابتدا تمام مواد خمیر (زرده تخم مرغ، ماست، روغن و بیکینگ*پودر) به جز آرد را با هم خوب مخلوط می*کنیم. سپس آرد الک شده را آهسته آهسته به مخلوط اضافه می*کنیم تا زمانی که خمیر یکدست شود و به دست نچسبد.
- خمیر را با وردنه پهن می*کنیم (به ضخامت حدود 3 میلیمتر) و با یک قالب گرد به قطر 7 سانتی*متر آن را برش می*دهیم.
- اکنون مواد لازم جهت مغز قطاب ( پودر شکر،2 قاشق غذاخوری عسل ، مغز گردوی پودر شده، گلاب، هل آسیاب شده، پودر دارچین و پودر میخک) را با هم خوب مخلوط کرده و بر روی خمیر برش خورده قرار می*دهیم. سپس آن را از وسط تا کرده و لبه*های خمیر را به صورت دالبر دالبر شکل می*دهیم تا مواد کاملا درون خمیر قرار گیرد و مواد درون آن بیرون نریزد.
- اکنون سینی فر را خوب چرب کرده و شیرینی*ها را درون آن می*چینیم. سپس در طبقه بالای فر با حرارت 220درجه سانتی*گراد به مدت 20 دقیقه (تا زمانی که روی شیرینی*ها به رنگ طلایی در آید) قرار می دهیم.
- سپس 500 گرم عسل را درون ظرفی ریخته و روی شعله قرار می*دهیم. دقت کنید عسل نباید بجوشد. سپس قطاب*ها را درون آن به مدت 2 دقیقه غوطه*ور می*نماییم تا عسل به خورد قطاب برود.
- سپس قطاب ها را از عسل خارج کرده و در آبکش قرار می*دهیم تا عسل اضافی آنها برود.
پس از سرد شدن برای سرو کردن آماده است

mi118.com