خوراک بادمجان و پنیر

مواد لازم▪ دو عدد بادمجان بزرگ
▪ کمی نمک
▪ ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی پوست گرفته شده
▪ یک حبه سیر
▪ روغن زیتون
▪ فلفل‎/ نصف فنجان آرد‎/ نصف فنجان نان خرد شده
▪ چهار عدد تخم مرغ‎/ یک فنجان پنیر مازارولا
▪ یک فنجان پنیر پارمسان‎/ نصف فنجان برگ ریحان
طرز تهیه
بادمجان ها را به قطعات کوچک در اندازه سه سانتی متری تقسیم کنید. آنها را در یک ظرف ریخته و روی آنها نمک بپاشید.
سپس گوجه فرنگی، یک سوم فنجان روغن زیتون، نمک، فلفل و سیر را در مخلوط کن ریخته و تا به دست آمدن ترکیبی یکنواخت صبر کنید.
در ظرفی دیگر آرد را با تخم مرغ و نان خرد شده مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا خمیر به دست آید.
بادمجان ها را به همراه سس، برگ ریحان، پنیر پارمسان و پنیر مازارولا، درون خمیر گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.
قبل از مصرف، ساندویچ را به مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. باقی مانده سس را روی ساندویچ بمالید و میل کنید.