● مواد لازم: ▪ گوشت چرخ کرده= نیم کیلو ▪ سیب زمینی آبپز شده= ۱.۵ کیلو ▪ تخم مرغ خام= ۱ عدد ▪ فلفل دلمه ای ریز شده= ۱ عدد ▪ سیررنده شده= ۱ حبه ▪ پیاز= ۲ عددبزرگ ▪ هویج خام رنده شده= ۳ عدد ▪ پنیر پیتزا رنده شده= ۱.۵ بسته ▪ نمک و فلفل= به میزان دلخواه ▪ زردچوبه جهت گوشت= ۲ قاشق مرباخوری ▪ ادویه کاری جهت گوشت ۱= قاشق مربا خوری ▪ گوجه فرنگی سفت ریز شده ۱= عدد جهت تزیین ▪ فلفل دلمه ای ریز شده= ۱ عدد جهت تزیین ▪ نمک /زرد چوبه/ادویه کاری مقداری جهت مخلوط نمودن با سیب زمینی آبپز شده ▪ روغن مایع به میزان لازم جهت سرخ کردن گوشت و چرب نمودن ظرف پیرکس ● طرز تهیه: روغن
را داخل ماهیتابه ریخته و پیاز را اضافه نموده و سرخ می نماییم سپس گوشت
چرخ کرده را همراه با سیر رنده شده/ هویج ردنده شده و فلفل دلمه ای ریز
شده تفت داده و سپس نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل را نیز اضافه کرده و پس
از مخلوط و سرخ کردن کنار می گذاریم. در ظرفی سیب زمینی آبپز شده را
با رنده درشت رنده کرده و سپس ۱ عدد تخم مرغ خام و کمی نمک و زردچوبه و
ادویه اضافه نموده و خوب مخلوط میکینم سپس ظرف پیرکس را چرپ نموده و مخلوط
سیب زمینی را داخل آن ریخته و آنرا کاملا درته ظرف پهن کرده تا بصورت
یکنواخت ظرف پر شود . سپس با مخلوط گوشت چرخ کرده روی سیب زمینی را کاملا
بپوشانید و پنیر رنده شده پیتزا را روی آن بریزید و با فلفل دلمه ای و
گوجه فرنگی خرد شده روی آنرا بپوشانید و یا بدلخواه تزیین نماییدسپس ظرف
را بمدت ۴۰ دقیقه درپنجره وسط فربا درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد که حدود
۱۰ دقیقه قبل گرم شده است گذاشته تا پخته شده و ته سیب زمینی طلایی گردد
سپس ظرف را از فر خارج کرده و بمدت ۵ دقیقه کنار گذاشته سپس باهمان ظرف
آنرا سرو نمایید.
|