سوشی با گوشت ( ژاپنی )

سوشی یک غذای ژاپنی است که در آن از جلبک دریایی استفاده می شود
ولی می توان به  جای جلبک از برگ مو استفاده کرد.
مواد لازم :
آب =   3  اِستکان
سرکه =  3/1 اِستکان
شکر = 3/1 اِستکان
نمک =  3 قاشق چایخوری
جلبک دریایی یا برگ مو  =  4 تکه 20×20 و  ۴تکه20×4
مواد لازم  داخل رُل  :
اسفناج =  4 پر
ران گوساله =  100 گرم
شکر = 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ  = 2 عدد
ترشی زنجبیل رنده شده = 60 گرم
نمک  = 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
سرکه و شکرو نمک را با همزن خوب به هم می زنیم تا تبدیل به سس شودکه همراه
 غذاخورده می شود . برنج را همراه نمک و آب بصورت صافی درست می کنیم پس از
دم کشیدن می گذاریم تا مقداری خنک شود.گوشت گوساله را پخته و به صورت 
نوارهایی باریک برش می زنیم.
تخم مرغها را پخته و پوست می کنیم.اسفناج ها را در مقداری آب و نمک می پزیم. یک
 تکه حصیر بامبو را باز می کنیم.(استفاده از حصیر برای بهتر لوله شدن جلبک دریایی
 است).نوار باریک 4×20 سانتیمتری را در وسط جلبک دریایی20×20 از بالا به پایین باز
می کنیم. این کار برای محکم تر شدن کمر جلبک است که در هنگام لوله کردن از وسط 
ترک نخورد . یک لایه برنج روی جلبک یا برگ مو ریخته بطوریکه بالا و پایین آن حداقل 4 
سانتیمتر خالی باشد.برنج باید یکدست و به قطر یک سانتیمتر پهن شود اکنون با 
انگشت از راست به چپ یک سانتیمتر از برنج را با دست خالی می کنیم این خط در 
جهت عکس نوار جبلک است  سپس یک لایه گوشت و یک لایه اسفناج و یا لایه نازک
 کدو را در محل خالی قرار می دهیم وبه آرامی از طرف نوار جلبک دریایی4 سانتیمتری
جلبک را لوله می کنیم. پس از لوله کردن،جلبک را 4 سانتیمتر با چاقوی تیز برش می
زنیم.