کیک فلیپینی

مواد لازم:
تخم مرغ=4 عدد
شکر=1 لیوان
وانیل=1 قاشق مرباخوری
پنیر خامه ای=3 قاشق  غذاخوری سرپر
روغن=4/1 لیوان
شیر=2/1 لیوان
آرد=1 لیوان
بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم:
کره=50 گرم
شیرعسل نستله=1 لیوان
پنیر کرافت قوطی رنده شده=1 قوطی

طرز تهیه:
1. تخم مرغ هه را با همزن برقی خوب بزنید سپس وانیل را به آن اضافه کرده هم بزنید.
2. شکر را به تخم مرغ اضافه کرده به مدت 3 دقیقه با همزن بزنید.
3. روغن+پنیر خامه ای را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
4. شیر را بتدریج به مواد اضافه کرده هم بزنید سپس آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده مواد را با قاشق هم بزنید.
5. قالب کیک را چرب کرده کمی آرد بپاشید سپس مواد را درون قالب بریزید.
6. قالب کیک را به مدت 45 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا کیک با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزد.
7. پس از اطمینان از پخت کیک آن را از فر خارج کرده پس از کمی خنک شدن در ظرفی برگردانده روی آن کرم ریخته سپس روی کرم پنیر کرافت قوطی رنده شده بپاشید.
طرز تهیه کرم روی کیک:
کره را در ماهیتابه روی حرارت ملایم ذوب کرده سپس شیرعسل نستله را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید.