مواد لازم جهت خمیر
شیرینی:زرده تخم مرغ
3عدد ماست 150 گرم آرد سفید الک شده 250
گرم روغن 150 گرم بیکینگ*پودر 5/1 قاشق
مرباخوی سرصاف مواد لازم جهت مغز
قطاب:مغز گردوی پودر شده 150
گرم پودر شکر 150
گرم عسل 2 قاشق
غذاخوری گلاب نیم
استکان هل آسیاب شده 1قاشق
غذاخوری پودر دارچین 1قاشق
غذاخوری پودر میخک 1قاشق
چای*خوری عسل 500 گرم جهت غلطاندن
قطاب*ها طرز تهیه:- ابتدا تمام مواد خمیر
(زرده تخم مرغ، ماست، روغن و بیکینگ*پودر) به جز آرد را با هم خوب مخلوط می*کنیم.
سپس آرد الک شده را آهسته آهسته به مخلوط اضافه می*کنیم تا زمانی که خمیر یکدست شود
و به دست نچسبد. - خمیر را با وردنه پهن
می*کنیم (به ضخامت حدود 3 میلیمتر) و با یک قالب گرد به قطر 7 سانتی*متر آن را برش
می*دهیم. - اکنون مواد لازم جهت مغز
قطاب ( پودر شکر،2 قاشق غذاخوری عسل ، مغز گردوی پودر شده، گلاب، هل آسیاب شده،
پودر دارچین و پودر میخک) را با هم خوب مخلوط کرده و بر روی خمیر برش خورده قرار
می*دهیم. سپس آن را از وسط تا کرده و لبه*های خمیر را به صورت دالبر دالبر شکل
می*دهیم تا مواد کاملا درون خمیر قرار گیرد و مواد درون آن بیرون نریزد.
- اکنون سینی فر را خوب
چرب کرده و شیرینی*ها را درون آن می*چینیم. سپس در طبقه بالای فر با حرارت 220درجه
سانتی*گراد به مدت 20 دقیقه (تا زمانی که روی شیرینی*ها به رنگ طلایی در آید) قرار
می دهیم. - سپس 500 گرم عسل را درون
ظرفی ریخته و روی شعله قرار می*دهیم. دقت کنید عسل نباید بجوشد. سپس قطاب*ها را
درون آن به مدت 2 دقیقه غوطه*ور می*نماییم تا عسل به خورد قطاب برود. - سپس قطاب ها را از عسل
خارج کرده و در آبکش قرار می*دهیم تا عسل اضافی آنها برود. پس از سرد شدن برای سرو
کردن آماده است |