مواد لازم گوشت 1/5 کیلو پیاز یک عدد خلال شده زنجبیل یک تکه کوچک سیر 2 حبه دارچین یک عدد چوب برگ لیمو یک عدد استارانیس یک عدد زعفران 1/2 قاشق چایخوری تخم گشنیز 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری انار یک عدد قیسی 1/2 پیمانه خرما 1/2 پیمانه به 1/2 پیمانه گیشنیز یک عدد آب سرد 2 پیمانه چیلی ۱ عدد
طرز تهیه داخل
ماهی تا به کمی روغن ریخته ، پیاز را تفت دهید همراه با سیر و زنجبیل ،
ادویه جات پودر شده را اضافه کنید. گوشت را به ماهی تا به اضافه کرده
همراه با میوه جات ، نمک ، فلفل زده و همراه با آب سرد، بگذارید جا بیا
فتد ، سپس در ظرف کشیده و سرو کنید. |