مواد لازم ▪ یک چهارم فنجان روغن زیتون ▪ ۴۵۰ گرم گوشت خردشده ▪ شش حبه سیر ▪ شش فنجان آب گوشت ▪ دو قاشق غذاخوری رب گوجه ▪ یک قاشق غذاخوری شکر ▪ یک قاشق غذاخوری آویشن ▪ دو عدد برگ بو ▪ دو قاشق غذاخوری کره ▪ هفت فنجان سیب زمینی خرد شده ▪ یک عدد پیاز ▪ دو فنجان هویج خرد شده ▪ نمک و فلفل ▪ دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ● طرز تهیه روغن
زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس گوشت خرد
شده را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه آن را تفت دهید. سیر را که از
قبل خرد کرده اید به مواد درون قابلمه اضافه کرده و یک دقیقه اجازه دهید
مواد با هم تفت داده شود. سپس آب مرغ و ادویه را اضافه کرده و پس از به
جوش آمدن در ظرف را بگذارید و صبر کنید تا با حرارت ملایم با هم بپزد. در
ظرف مناسب دیگری کره را اضافه کرده و سیب زمینی خرد شده را با پیاز و هویج
خرد شده برای ۲۰ دقیقه حرارت دهید تا کاملاً طلایی رنگ شود. سبزیجات را
به گوشت اضافه کرده و بدون این که در ظرف را بگذارید، صبر کنید تا برای ۴۰
دقیقه با هم بپزد. سپس جعفری را اضافه کرده و خوراک را میل کنید. |