آشپزی

وبلاگی برای خانمای کدبانو برای پختن یک غذای خوشمزه

آشپزی

وبلاگی برای خانمای کدبانو برای پختن یک غذای خوشمزه

خوراک گوشت با سبزیجات

مواد لازم
▪ یک چهارم فنجان روغن زیتون
▪ ۴۵۰ گرم گوشت خردشده
▪ شش حبه سیر
▪ شش فنجان آب گوشت
▪ دو قاشق غذاخوری رب گوجه
▪ یک قاشق غذاخوری شکر
▪ یک قاشق غذاخوری آویشن
▪ دو عدد برگ بو
▪ دو قاشق غذاخوری کره
▪ هفت فنجان سیب زمینی خرد شده
▪ یک عدد پیاز
▪ دو فنجان هویج خرد شده
▪ نمک و فلفل
▪ دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
● طرز تهیه
روغن زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس گوشت خرد شده را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه آن را تفت دهید. سیر را که از قبل خرد کرده اید به مواد درون قابلمه اضافه کرده و یک دقیقه اجازه دهید مواد با هم تفت داده شود. سپس آب مرغ و ادویه را اضافه کرده و پس از به جوش آمدن در ظرف را بگذارید و صبر کنید تا با حرارت ملایم با هم بپزد.
در ظرف مناسب دیگری کره را اضافه کرده و سیب زمینی خرد شده را با پیاز و هویج خرد شده برای ۲۰ دقیقه حرارت دهید تا کاملاً طلایی رنگ شود.
سبزیجات را به گوشت اضافه کرده و بدون این که در ظرف را بگذارید، صبر کنید تا برای ۴۰ دقیقه با هم بپزد. سپس جعفری را اضافه کرده و خوراک را میل کنید.

تاس کباب نخود فرنگی

مواد لازم


نخود فرنگی 1 کیلو گرم
گوشت گوساله 600 گرم
سیر 3 حبه
رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه 2/1 قاشق چایخوری
ادویه خورشتی 2/1 قاشق چایخوری
نمک 5/1 قاشق غذاخوری
چوب دارچین 2 عدد (یا پودر دارچین 1 قاشق چایخوری)
هویج خرد شده 600 گرم
کره 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه


5/1 قاشق از کره را در قابلمه ای ریخته و گوشت را با کره تفت دهید . سیر را نیز افزوده و فلفل سیاه و ادویه را نیز افزوده و کمی تفت دهید تا گوشت به مدت 2 ساعت بجوشد و بپزد . در این بین 5/1 قاشق دیگر کره را در تابه ای ریخته و هویج را به مدت 3 دقیقه با آن تفت دهید در این مرحله رب گوجه و دارچین را بیفزائید و کمی تفت دهید سپس نخود سبز را افزوده و حرارت را خاموش کنید و این مواد را داخل گوشت پخته شده بریزید و اجازه دهید 20 دقیقه بجوشد تا جابیفتد شما این غذا را با برنج می توانید سرو کنید . این مواد برای 6 نفر در نظر گرفته شده است .

خوراک گوشت

مواد لازم گوشت 1/5 کیلو
پیاز یک عدد خلال شده
زنجبیل یک تکه کوچک
سیر 2 حبه
دارچین یک عدد چوب
برگ لیمو یک عدد
استارانیس یک عدد
زعفران 1/2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز 1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
انار یک عدد
قیسی 1/2 پیمانه
خرما 1/2 پیمانه
به 1/2 پیمانه
گیشنیز یک عدد
آب سرد 2 پیمانه
چیلی ۱ عدد

طرز تهیه
داخل ماهی تا به کمی روغن ریخته ، پیاز را تفت دهید همراه با سیر و زنجبیل ، ادویه جات پودر شده را اضافه کنید. گوشت را به ماهی تا به اضافه کرده همراه با میوه جات ، نمک ، فلفل زده و همراه با آب سرد، بگذارید جا بیا فتد ، سپس در ظرف کشیده و سرو کنید.

خوراک فوری سبزیجات

مواد لازم
▪ چهارفنجان کلم
▪ یک فنجان هویج خرد شده
▪ دو سوم فنجان پیازچه خرد شده
▪ نصف فنجان سس مایونز
▪ یک قاشق مرباخوری سس خردل
▪ نمک و فلفل
▪ یک قاشق چای خوری شکر
▪ یک قاشق مرباخوری سرکه
● زمان تهیه ۵ دقیقه
طرز تهیه
کلم را شسته و سپس آن را بخوبی خرد کنید، هویج را به برش های نازک خرد کنید و در ظرف مناسبی آن دو را با پیازچه مخلوط کنید. در کاسه کوچکی سس مایونز و سس خردل و فلفل را مخلوط کرده و به مواد دیگر اضافه کنید.
سپس سرکه، شکر و نمک را به آن اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید.

خوراک لوبیاسبز با گردو

مواد لازم▪ نیم کیلو لوبیا سبز
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
▪ یک قاشق غذاخوری سرکه
▪ یک قاشق چای خوری عسل
▪ یک قاشق چای خوری آویشن
▪ دو حبه سیر
▪ یک عدد پیاز کوچک خرد شده
▪ یک سوم فنجان گردو خرد شده
طرز تهیه
فر را با ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. روی لوبیا سبزها را که پاک کرده و شسته اید، کمی روغن بپاشید و آن را با پیاز خرد شده درون فویل قرار داده و برای ۱۰ دقیقه درون فر بگذارید تا پخته و نرم شود.
در ظرف مناسبی نمک را با سرکه، عسل و آویشن بخوبی مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به لوبیا و پیاز پخته شده اضافه کرده و اجازه دهید مواد برای ۱۵ تا ۲۵ دقیقه در فر پخته و نرم شود.
سپس عصرانه را با گردوی خرد شده تزئین کرده و میل کنید.

خوراک رنگی گوشت با برنج

مواد لازم▪ ۴۵۰ گرم گوشت
▪ نمک و فلفل
▪ یک حبه سیر بزرگ
▪ روغن زیتون یا انگور
▪ دو عدد فلفل سبز، قرمز، زرد
▪ یک عدد پیاز کوچک
▪ ۱۲ عدد گوجه گیلاسی

طرز تهیه
گوشت را به رشته های باریک تقسیم کنید. سپس به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بزنید. سیر را پوست گرفته و خرد کنید. در تابه ای روغن ریخته و پیاز خرد شده را در آن برای دو دقیقه تفت دهید تا کاملاً نرم شود. سپس گوجه فرنگی ها را همراه با فلفل دلمه ها در برش های طولی خرد کنید و تفت دهید.در تابه ای دیگر گوشت ها را با سیر روی حرارت ملایم به گونه ای تفت دهید تا به آرامی پخته شود. سپس سبزیجات تفت داده شده را به آن اضافه کرده و برای ۱۰ دقیقه دیگر آنها را به آرامی با هم تفت دهید. می توانید برای چند دقیقه در ظرف را بگذارید تا به آرامی با هم با حرارت پخته شوند.این غذا را در کنار برنج میل کنید.

خوراک بادمجان و پنیر

مواد لازم▪ دو عدد بادمجان بزرگ
▪ کمی نمک
▪ ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی پوست گرفته شده
▪ یک حبه سیر
▪ روغن زیتون
▪ فلفل‎/ نصف فنجان آرد‎/ نصف فنجان نان خرد شده
▪ چهار عدد تخم مرغ‎/ یک فنجان پنیر مازارولا
▪ یک فنجان پنیر پارمسان‎/ نصف فنجان برگ ریحان
طرز تهیه
بادمجان ها را به قطعات کوچک در اندازه سه سانتی متری تقسیم کنید. آنها را در یک ظرف ریخته و روی آنها نمک بپاشید.
سپس گوجه فرنگی، یک سوم فنجان روغن زیتون، نمک، فلفل و سیر را در مخلوط کن ریخته و تا به دست آمدن ترکیبی یکنواخت صبر کنید.
در ظرفی دیگر آرد را با تخم مرغ و نان خرد شده مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا خمیر به دست آید.
بادمجان ها را به همراه سس، برگ ریحان، پنیر پارمسان و پنیر مازارولا، درون خمیر گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.
قبل از مصرف، ساندویچ را به مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. باقی مانده سس را روی ساندویچ بمالید و میل کنید.